webtv
WEB TV VIDEO
Δευτέρα 06.11: Δείτε το δελτίο των 16:30
  • ΕΛΣΤΑΤ: Οι Ελληνες το 2016 έχασαν εισόδημα 2,7 δισ. ευρώ.
  • Bloomberg: Σε σημείο καμπής η Ελλάδα -Θετικό σήμα από τα ελληνικά ομόλογα.
  • Handelsblatt: Σπάνια θα έχει πάει στο Eurogroup τόσο χαλαρός ο Τσακαλώτος.
ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE
Δευτέρα 06.11: Δείτε το δελτίο των 19:30
Πλήρης ενημέρωση για την "Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" και την οικονομική επικαιρότητα.

Μας «έφτυσε στη μούρη» ο Βαρουφάκης, έχοντας στο πλευρό του τον Βαξεβάνη!

14 Δεκ 2016
 Αλίκη Χατζή  Πολιτική
Υπεύθυνο τον Γιάνη Βαρουφάκη θεωρεί η Αλίκη Χατζή του thecaller.gr ...για την μεγαλύτερη τραγωδία του μεταπολιτευτικού ελληνισμού…
  • Μέγεθος Γραμματοσειράς

Η Αλίκη Χατζή του thecaller.gr ξιφουλκεί κατά του Γιάνη Βαρουφάκη με βαρείς χαρακτηρισμούς για τις ικανότητες του πρώην ισχυρού ανδρός της ελληνικής οικονομίας τονίζοντας ότι χάρης των λανθασμένων χειρισμών του βιώνουμε σήμερα ..."την μεγαλύτερη τραγωδία του μεταπολιτευτικού ελληνισμού…"

Ο Βαρουφάκης, ο μοιραίος άνθρωπος για την χώρα που αντί να εγκαλείται από την Πολιτεία για σωρεία αδικημάτων και τεράστιων εθνικών καταστροφών, βγάζει βιβλία για το δράμα της χώρας μας, επέλεξε την κρίσιμη ημέρα της κόντρας ΔΝΤ – κυβέρνησης για να προχωρήσει σε… αποκαλύψεις.

Έχοντας στο πλευρό του τον Βαξεβάνη του Documento, μας ενημέρωσε ότι ο Σόιμπλε έφαγε τον Σαμαρά (εμείς οι χαζοί νομίζαμε ότι τον έριξε ο Τσίπρας), η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποτάχθηκε στο 3ο μνημόνιο, ο ίδιος είναι τώρα κατά της εξόδου από το ευρώ και… οι Έλληνες είμαστε ανόητοι αν θεωρούμε ότι ο Σόιμπλε νοιάζεται για την Ελλάδα.

Προσπάθησε να εκθέσει τον ήδη έκθετο πρωθυπουργό; Ποιος τον χρειάστηκε γι’ αυτό, το κάνει κι από μόνος του ο Τσίπρας. Ήθελε να θρέψει τον θηριώδη του ναρκισσισμό και το αβυσσαλέο του Εγώ; Σίγουρα ναι.

Ανίκανος με ικανότητες δημαγωγού

Αλλά… ο Βαρουφάκης , ο παντελώς άχρηστος, ανίκανος με ικανότητες δημαγωγού για πολίτες, που διατηρούν υποτυπώδεις σχέσεις με τη νοημοσύνη, με τί θράσος τολμά να παρεμβαίνει στο δημόσιο διάλογο την ώρα μιας ακόμη τραγικής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές; Αυτός, που επαίρετο σε κατάσταση ελεγχόμενης παράκρουσης διότι κατόρθωσε να φορτώσει αμέτρητα δις στις πλάτες της ήδη καταχρεωμένης χώρας και να καταστρέψει παντελώς την διεθνή εικόνα και αξιοπιστία της , πράγμα ακόμα βαρύτερο και από το προηγούμενο έγκλημά του!

Επίθεση σε Βαρουφάκη με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του τέως υπουργούς

Ο άνθρωπος αυτός, την ώρα που εμείς κινδυνεύουμε για άλλη μία φορά, χαρούμενος και χαλαρός διαφημίζει με απύθμενη θρασύτητα και ασυγκράτητο αυτοθαυμασμό σα να εξιστορεί μυθικά κατορθώματα, το βιβλίο με το οποίο περιγράφει πως μας χαντάκωσε!

Χθες, παρακολουθήσαμε ένα ακόμα σόου του πολιτικού γελωτοποιού που πέρασε στο πανελλήνιο ως ακριβή μεγαλοφυΐα της Αριστεράς, του οικονομολόγου που εξαιτίας των κολοσσιαίων του ανοησιών έκλεισαν οι τράπεζες και κατέρρευσε η επιχειρηματικότητα, του ανθρώπου ο οποίος είναι από βασικούς υπαίτιους για την μεγαλύτερη τραγωδία του μεταπολιτευτικού ελληνισμού…

Θα τον σταματήσει κανείς; Θα πράξει κάποιος τα δέοντα… να σταματήσει να μας προκαλεί, να μας προσβάλει;

Login to post comments
Top